Publicitat
Publicitat

Doble derrota del CB l'Escala a la fase d'ascens

El primer equip de bàsquet perd al doble enfrontament contra el tecla Sala a la fase d'ascens a Primera Catalana. El cap de setmana vinent es tanca la lligueta per pujat amb un altre doble partit, ara contra el Sant Cugat. 

El Club Bàsquet l'Escala ha començat amb mal peu la fase d'ascens a Primera Catalana amb una doble derrota aquest cap de setmana.Dissabte els escalencs perdien contra el Tecla Sala a casa de 22 punts de diferència, 71 a 93.Diumenge, a la tornada , el resultat va ser de 81 a 71.L'equip local, va caure en la precipitació a mesura que el resultat anava empitjorant.

Els quatre equips que juguen la promoció es juguen l'ordre d'ascens a Primera.L'Escala disputa els dos partits que queden dissabte i diumenge vinent contra el Sant Cugat, diumenge l'últim i decisiu, a un quart de set al Pavelló Municipal d'Esports.Encara que l'Escala quedés últim a la fase d'ascens  té igualment moltes possibilitats de pujar, ja que segurament, tal com va la competició, és molt probable que pugin de categoria els tercers classificats cada grup.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar