Publicitat
Publicitat

Promoció del CB L'Escala aquest cap de setmana

El CB L'Escala guanya l'Onyar i farà la promoció contra el Tecla Sala per pujar a Primera aquest cap de setmana amb dos partits molt intensos. Per la seva banda, el segon equip del CER L'Escala de tennis taula confirma una plaça a la lliga de primera estatal, tot i no guanyar la fase d'ascens el passat cap de setmana a Badajoz.

BASQUET

El sènior masculí de l'Escala va assolir, dissabte passat, una tercera plaça que li permet disputar la promoció d'ascens a Primera Catalana. Amb la victòria aconseguida contra l'Onyar, i ja en són vuit de seguides, els d'Albert Clopés i Pitu Company els toca ara jugar contra el Tecla Sala, de l'Hospitalet, en la primera eliminatòria de la promoció que es juga aquest cap de setmana. El partit d'anada tindrà lloc a l'Escala i la tornada en terres barcelonines. Tot i el grau d'exigència dels partits el Cb L'Escala prepara la setmana amb tota normalitat. 

En cas de guanyar, l'Escala s'hauria d'enfrontar amb el guanyador de l'eliminatòria A, és a dir, el guanyador del partit entre els tercers classificats dels grups 1 i 2 de Segona Catalana, que són el Nou Bàsquet Olesa i el Sant Cugat B. Però tal com explicava Goran Minic, al programa Esports 10 de Canal 10 hi ha moltes opcions tot i no guanyar la promoció.

L'Escala buscarà recuperar la plaça a Primera després de quatre anys jugant a Segona. Un dels inconvenients serà la baixa per sanció d'Adrià Cantenys. 

+++Els que tampoc perden l'esperança per assolir la promoció d'ascens són els homes d'Albert Gasca, que tot i complicar-se la vida al tram final de la temporada encara tenen certes opcions per aconseguir-ho tot i no dependre d'ells mateixos. Per complir el seu objectiu l'Escala ha de retallar 5 punts el seu rival directe el Bosc de Tosca, per aconseguir-ho els blaugranes han de guanyar els dos partits que queden, contra Blanes i Bescanó, i que el Bosc de Tosca ha de perdre contra Banyoles i Can Gibert . A l'espera de l'ensopegada garrotxina, els homes de Gasca continuen treballant de valent i preparant les dues finals on la concentració i l'encert a porteria seran elements claus. L'equip escalenc també està a l'espera de la resolució de la suposada alineació indeguda del Bosc de Tosca amb l'Abadassenc. En cas de confirmar-se, el Bosc de Tosca perdria 3 punts i això beneficiaria els interessos de l'Escala, però continuaria depenent dels resultats dels garrotxins. 

++++

El desig per pujar a primera categoria estatal amb la fase d'ascens es va frustrar el cap de setmana passat pel segon equip del CTT CER L'Escala, després de disputar les promocions a Don Benito, Badajoz. Dissabte l'equip escalenc format pels veterans David González i Francesc Fontanet i els infantils de primer any Iker González i Norbert Tauler van fer un molt bon paper guanyat el Totan de Múrcia per 6 - 0, el Lautaro basc per 5-1 i deixant escapar el partit amb l'equip balera Sant Jordi per 2-4. Diumenge les aspiracions dels escalencs van caure quan el Dama d'Elx els va superar en l'eliminatòria definitiva per 2 - 4.   

 Amb el bon paper fet a Badajoz, l'equip tornava a l'Escala amb un bon coeficient de punts positius que els situa en primera posició d'equip reserva. Un avantatge molt gran per assolir l'ascens a primera estatal davant la possibilitat d'alguna renúncia, la sorpresa ha estat la trucada de la federació comunicant al CER L'Escala que la temporada vinent seran equip de primera degut a la renúncia d'un equip granadí. 

 

 L'objectiu principal de tenir un equip a primera estatal és molt simple, oferir més possibilitats a les promeses Iker Gonzàlez i Norbert Tauler de competir amb lligues de nivell superior, per continuar amb la seva formació esportiva. Ara el club ja està treballant amb la confecció de la plantilla per la temporada que ve i s'està buscant un jugador número 1 per acompanyar a Tauler i Gonzàlez a la lliga de primera estatal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar