Publicitat
Publicitat

Inscripcions al casal, casalet i casaliu d'estiu

L'Escala està en ple període d'inscripcions al Casal Integrat Municipal d'estiu. Durant les tres properes setmanes s'aniran adjudicant les 250 places disponibles entre totes les modalitats.

Per l'estiu de 2017  l'Escala  repeteix l'oferta pública de lleure d'estiu, amb el Casal, el Casalet, el Casaliu i els Matins Esportius.Aquesta setmana, en horari de tarda i al tercer pis de Can Masset, s'estan fent les inscripcions pels tres casals, adreçades a famílies empadronades a l'Escala.El dilluns 21 a les 7 de la tarda i a l'ajuntament, es farà una reunió informativa dels Matins Esportius. De dimarts a divendres es faran les inscripcions.La setmana del 29 de maig es dedica a inscripcions per no empadronats, en aquest cas els matins de 9 a una.Per facilitar les necessitats de cada família hi ha diverses modalitats d'inscripció depenent dels horaris.

Per aquest 2017 han canviat les empreses que gestionen l'oferta pública de lleure d'estiu. Becky Projectes Educatius portarà el casal, casalet i casaliu, i l'empresa Anncon, amb seu a Sant Cristina d'Aro es farà càrrec dels Matins Esportius.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar