Publicitat
Publicitat

Cantada al Camp dels Pilans

El Centre Cívic del Camp dels Pilans viu una vetllada de cançons populars amb la participació de tres grups corals. La sala es va omplir i l'organització en fa un balanç molt satisfactori.

La Coral Plenitud de Banyoles, la coral de Corçà i la Coral Jardí del Pedró de l'Escala han protagonitzat la Cantada de CAnçons Populars del CAmp dels Pilans, davant d'un públic que omplia el Centre Cívic del barri.

Engegava la vetllada la coral Plenitud de Banyoles amb la patriòtica "L'Emigrant", molt aplaudida; seguida de la nostàlgica "Arrivederci Roma" o la clàssica "cielito lindo" fins a set peces, les que van cantar cadascuna de les tres corals que van pujar a l'escenari.

La segona coral a intervenir va ser la de Corçà, amb un repertori on hi havia des d'un clàssic de Lluís Llac com "Abril 74" fins a tradicionals com "Aquesta nit he somniat" o havaneres com "La rosa del port" d'Ortega Monasterio.

I per al final es va guardar la intervenció de la coral local, la de la llar del jubilat Jardí del Pedró, que dirigeix Carme Almirall. VAn cantar des d'una peça del repertori clàssic com "La truita" de Schubert fins a la popular cubana "Guantanamera" passant per "Vestida de nit" o el "Recuerdos de Ipacaraí" coneguda sobretot per la versió de Los Panchos, de la qual l'escalenc Joaquim Piqué en feu una adaptació al català amb títol "Records de l'Empordà".

Per arrodonir la vetllada, es va fer de conjunt el "Vell pescador" de Josep Pujol "Llibori".

Pica-pica i una copa de cava per a tots els assistents van arrodonir la jornada, de la qual la junta de l'associació de veïns del camp dels pilans - Les Corts en fa un molt bon balanç.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar