Publicitat
Publicitat

La coral Cor Indika es constitueix com a associació

El Cor Indika de l'Escala s'ha constituït com a associació. I com ja es fa amb moltes entitats escalenques, l'Ajuntament els ajudarà econòmicament. Per a formalitzar-ho, aquest matí s'ha signat un conveni de col·laboració entre les dues parts.

Després d'anys de formar part de l'escola de música municipal El Gavià de l'Escala, la coral Cor Indika s'ha constituït com una associació a part. D'aquesta manera, tindrà dret a rebre subvencions econòmiques. Precisament, aquest matí, la presidenta de l'entitat, Conxita Sureda, ha signat el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de l'Escala, que estableix que a canvi d'una sèrie d'actuacions musicals, el consistori farà una aportació econòmica a l'entitat. Per a Conxita Sureda, aquests diners són molt benvinguts. 

Per la seva banda, l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, explica que aquest tipus de convenis permeten a l'Ajuntament ajudar en la continuïtat de les associacions del municipi, que tant fan per la vida cultural i social de l'Escala.

La junta del Cor Indika està formada per Conxita Sureda, que és la presidenta. El càrrec de secretària recau en Sagrari Martorell. Joan Seguí i Rafel Planas són els tresorers. I, finalment, Joina Oliveras, Maria Escat i Maria Rosa Pous actuen com a vocals de la junta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar