Publicitat
Publicitat

El Grup Rosa dels vents compra el Neus Mar

El regidor d'Esquerra Republicana de l'Escala, Carles Carlà, és el convidat de la setmana a La casa de la Vila de Canal 10 Empordà. Entre d'altres temes, a l'entrevista parla de la compra de l'Hotel Neus Mar per part del grup Rosa dels Vents, una operació que ell va propiciar. 

L'Hotel Neus Mar de l'Escala ha passat a ser propietat del grup Rosa dels Vents i es posarà de nou en servei d'aquí a dos anys. Aquesta és una de les qüestions que es tracta al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà d'aquesta setmana, que entrevista al regidor de Junts per l'Escala - Esquerra Republicana, Carles Carlà. Carlà explica que, després d'analitzar el tipus de cadena que podria estar interessada en la compra d'aquestes instal·lacions hoteleres, va trucar ell mateix al grup Rosa dels vents per advertir-los de l'oportunitat. 

A l'entrevista, el regidor de Junts per l'Escala se centra bàsicament en el turisme. Sobre el Pla Director que s'està redactant, considera que no n'hi ha prou amb conèixer què busquen el turistes quan vénen a l'Escala, sinó que cal trobar una manera perquè puguin valorar l'estada aquí abans de marxar.

Pel que fa a la necessitat de vincular els turistes que visiten Empúries amb l'Escala, Carlà proposa una solució senzilla: que l'entrada al museu d'Empúries també doni l'opció de visitar altres punts d'interès de la resta del municipi.

Carles Carlà també parla de l'aplicació web que ha posat en marxa l'Ajuntament, i que veu incompleta perquè no assoleix les expectatives de quan es va plantejar a l'equip de govern.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar