Publicitat
Publicitat

Arrels del Vi arriba a la desena edició

Els propers 3 i 4 de junt es celebra la desena edició de la Fira Arrels del Vi. Entre les novetats hi trobem 10 activitats, una per anys, que es faran a l'Escala els dies previs. Aquest matí s'ha fet el tast de vins que enguany incorpora vins rosats.

Amb un tast per escollir els millors vins de l'Empordà s'ha donat el tret de sortida a la desena edició de la Fira Arrels del Vi, que es celebrarà a Sant Martí d'Empúries els propers 3 i 4 de juny.Per celebrar aquest desè aniversari es prepara una edició ben especial.Entre les activitat hi trobem un maridatge de vins i anxoves el dia 26 a la fàbrica d'Anxoves de l'Escala. El mateix 26 El Roser 2 oferirà un menú de 4 plats amb els quatre vins premiats.El 27 es mostrarà a la mainada com es fa el via amb contes a la biblioteca i s'obrirà l'exposició Un Mar de Vinyes al MASLE.El dia 28 Octopuss combinarà jazz i vins amb l'actuació de Big Chief's. El 29 l'arqueòleg Quim Tremoleda oferirà una conferència a l'Alfolí. El dia 30 la Bodega Els Barrils combinarà vins i tapes, el 31 La Medusa maridarà vins i poesia.El dia 1 el maridatge serà de vi amb cinema , amb la projeccció de la pel·lícula Entre Copas a l'Ultramar i finalment el dia 2 es combinarà vi i sushi al Bar Caravel·la.Tot plegat porta al 4 i 5 de juny, dies centrals de l'Arrels del vi, la fira professional de vins de la DO Empordà també adreçada als afeccionats.

Al tas de vins d'avui la gran novetat és la introducció a partir d'aquesta edició dels vins rosats, que entren a concurs.El sommelier Rafel Sabadí n'és el coordinador.Sabadí es mostra satisfet l'evolució en positiu dels vins empordanesos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar