L'Escala goleja el Cornellà de Terri

L'Escala ha golejat  per 6 a 1 el Cornellà de Terri i es manté tercer a la classificació a 5 punts del Bosc de Tosca que ocupa plaça de promoció d'ascens quan només queden 6 punts per disputar. Un error en l'alineació dels garrotxins els pot fer perdre tres punt i donar més opcions als escalencs.

El Futbol Club l'Escala ha golejat per 6 a 1 al Cornellà de Terri a la jornada 32 del grup 1 de Segona Catalana, quan tant sols en queden dues per acabar la lliga.Els escalencs s'han imposat amb claredat anotant 5 dels gols en els primers 45 minuts.El primer ha estat obra de Ricard Ferrer al minut 8 en una bona rematada de cap en el llançament d'un còrner.Gerard Muñoz ha fet un triplet, el primer dels gols al minut 14 aprofitant la indecisió de la defensa visitant que no ha encertat en rebutjar la pilota.Al minut 25 ha arribat el 3 a 0 obra d'Àlex Fernández, que ha superat el porter després d'una bona passada a l'espai de Gerard Muñoz.David Puig ha estat l'encarregat de certificar el 4 a 0, de nou amb Gerard Muñoz com a passador, aquesta vegada amb una cullereta molt bonica.Tancava el festival golejador de la primera part el mateix Muñoz quan David Puig li tornava el favor amb una passada de la mort.El gol de l'honor ha estat obra d'Àlex devia al minut 65, aprofitant un forat a l'eix de la defensa local.Al minut 75 Gerard Muñoz ha tancat el triplet i el partit amb el sisè de l'Escala, rematant sol una passada des de la banda dreta.Al final 6 a 1, un resultat que vistes les ocasions es podia haver doblat amb tranquilitat.Tot i això l'Escala ho té quasi impossible per assolir posició de promoció d'ascens, ara mateix a 5 punts del Bosc de Tosca, tot i que els garrotxins estan pendents de perdre 3 punts per una alienació indeguda, amb que la que diferència s'escurçaria a dos.l'Escala està obligat a sumar en els dos partits que li queden contra Blanes i Bescanó.