Publicitat
Publicitat

Primera part de l'acte d'homenatge a en Rafalet

Aquest matí, el camp de futbol municipal de l'Escala ha acollit la primera jornada de les dues que l'Ajuntament, la Cuina de l'Empordanet i la família d'en Rafel Sabadí, Rafelet, traspassat l'any passat, han organitzat per retre-li un homenatge. En Rafelet era una persona molt estimada al municipi, implicada en molts sectors: la cuina, el Futbol Club l'Escala i la política municipal.

Amants del futbol en general, i del Futbol Club l'Escala en particular, cuiners, polítics, familiars i amics del desaparegut Rafel Sabadí , en Rafelet, s'han reunit aquest matí al camp de futbol municipal per retre-li un homenatge. La jornada d'avui és la primera part del reconeixement que l'Ajuntament i la Cuina de l'Empordanet, d'acord amb la família, han preparat. La segona jornada tindrà lloc el dia 29 de maig i consistirà en un concurs de cuina. L'objectiu de la jornada d'avui, organitzada conjuntament amb el Futbol Club l'Escala, era unir les dues passions d'en Rafelet, cuina i futbol. I, també, s'hi ha afegit la tercera passió a la qual va dedicar molts anys de la seva vida, la política municipal. I és que Rafel Sabadí va ser un referent de la cuina tradicional gironina, des dels fogons del restaurant El Roser. Era una persona molt estimada a l'Escala, on a part de la cuina, també va presidir el Futbol Club l'Escala i va ser regidor de l'Ajuntament durant 12 anys. L'encarregat d'obrir l'acte ha estat el regidor d'Esports, Josep Bofill. 

Als parlaments han intervingut dues figures que representen les dues passions d'en Rafelet, cuina i futbol. D'una banda, Martí Sabrià, gerent de l'associació Grup Costa Brava Centre, i Miquel Bosch, president del Futbol Club l'Escala, que han lloat la il·lusió i la tenacitat amb la qual treballava.

Per als familiars d'en Rafelet, avui ha estat un dia molt emotiu.

Ha tancat els parlaments l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, que ha destacat que en Rafelet era una persona molt estimada al municipi, tot un referent.

L'homenatge ha començat amb la celebració d'un partit de futbol que ha enfrontat dos equips formats per personal dels restaurants El Roser i El Roser 2, familiars, amics, cuiners professionals de la Cuina de l'Empordanet i persones vinculades al club escalenc. Tot seguit, s'ha ofert un aperitiu i un suquet de peix i una cantada d'havaneres per tancar la jornada. La segona part de l'homenatge, que es pretén que tingui continuïtat serà el dia 29 de maig. Serà un concurs de cuina per a joves que hagin sortit de les escoles d'hostaleria de les comarques de Girona. Formaran el jurat Joan Roca, Pep Nogué, Albert Sastregener, Jordi Sabadí i Jordi Jacas. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar