Publicitat
Publicitat

Arriben els Aliens a tots els cinemes

El director Ridley Scott segueix amb la saga Alien amb l'estrena aquesta setmana d 'Alien: Covenant' . Arriba als cinemes en català 'Dos col·legues al rescat' en una setmana fluixa on destaca 'Bajo el sol', 'Maravillosa familia de Tokio' o 'Guardián y Verdugo'

Una setmana més destaquem les novetats cinematogràfiques. Aquesta segona setmana de maig arriba una de les grans sagues del cinema, sens dubte una de les més destacades de la setmana. De fet poca competència tindrà, tot i arribar cinema espanyol, japonès i d'animació cap podrà afrontar els números recaptats pel més nou de Ridley Scott.Aquesta setmana s'estrena la seqüela de 'Prometheus' o el que és el mateix 'Alien Covenant'. El director Ridley Scott qui va dirigir la famosa pel·lícula 'Alien' l'any 79 i després va tornar a la saga amb 'Pormetheus' l'any 2012 presenta cinc anys més tard la continuació titulada ara 'Alien: Covenant'Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride o Noomi Rapace són algunes de les cares més conegudes de la cinta on s'explica les aventures dels tripulants de la nau colonial Covenant. En la seva recerca d'un paradís inexplorat, la tripulació ràpidament s’adonarà que el paradís és fosc i molt perillós. Només hi ha un habitant, l’únic supervivent de l’expedició Prometheus: el sintètic David.

Aquesta setmana també arriba 'Bajo el sol' producció conjunta entre Croàcia, Eslovènia i Sèrbia on es mostra tres històries d'amor que transcorren en tres dècades consecutives sota la ombra de al guerra dels balcans. .En la primera història, ambientada l'any 1991, una atracció amorosa es veu obligada a la clandestinitat quan l'amor es converteix en un luxe prohibit en el clima de bogeria, confusió i por prèvia a la guerra.A la segona història, ambientada el 2001, la guerra ha acabat, però als amants els resulta impossible transformar la seva passió en una relació contínua: les cicatrius de la guerra segueixen. La tercera història es desenvolupa el 2011, quan finalment l'amor pot assentar-se si els amants són capaços d'alliberar-se del passat. 

{{ tall -- bajo }}

Des de Japó arriba la comèdia de la setmana 'Maravillosa familia de Tokio'. El dia d'aniversari d'una mare de família tradicional a Tokio, li demana com a regal d'aniversari al seu marit el divorci. Aquesta revelació no només xocarà al seu incrèdul marit, sinó als membres de tota la família, que intentaran per tots els mitjans evitar la catàstrofe familiar.

 'Guardián y verdugo',  se situa l'any 1987. 164 persones van ser executades al corredor de la mort de Pretòria, Sud-àfrica. Basada en fets reals, aquesta és la història que va fer qüestionar la pena de mort i va canviar la història. John Weber és l'advocat encarregat de defensar davant un jutge a Leon, un jove guàrdia de la presó de màxima seguretat de Pretòria traumatitzat per totes les execucions que ha presenciat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar