Publicitat
Publicitat

Més mesos d'ocupació turística

L'Alcalde de l'Escala Víctor Puga ha comentat al programa Línia Directa de Canal 10 que els turistes que ens visiten estan allargant la temporada i durant tot l'any es poden veure visitants al municipi. Els únics mesos fluixos són els de ple hivern.

Els turistes que visiten l'Escala ja no es concentren exclusivament els tres mesos d'estiu, sinó que durant la resta de l'any, sobretot els caps de setmana, l'Escala té una bona ocupació.

D'alguna manera, el turisme s'està desestacionalitzant.

Ho comentava l'alcalde de l'Escala Víctor Puga al programa Línia Directa de Canal 10.

Al programa Puga parlava de la celebració d'un acte recordant els 25 anys de l'arribada de la Flama Olímpica de Barcelona 92, que es farà el mes de juny. Recordem que durant la Marató celebrada ara fa una setmana, ja es recordava amb la desfilada de la torxa per la ciutat grega d'Empúries.

Entre d'altres temes l'alcalde també es referia a la Fira d'Entitats que es celebra a Plaça Catalunya. Anunciava canvis per les properes edicions.

Víctor Puga també parlava del Triumvirat Mediterrani. Considera que hi ha hagut una millora considerable respecte les anteriors edicions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar