Publicitat
Publicitat

14ena Mostra de Bonsais del CER

Els bonsais, protagonistes absoluts aquest cap de setmana a la sala d'actes del CER. La secció de bonsais ha exposat més de 40 exemplars treballats des de casa. Ara toca preparar una nova edició de l'Exposició de flors. 

La sala d'actes del Centre Cultural Municipal Xavier Vilanova ha acollit aquest cap de setmana la 14ena Mosta de Bonsais, on s'han exposat més de 40 exemplars de diferents espècies i mides treballats des de la secció de bonsais del CER amb moltes hores de feina i dedicació. La secció cada any compte amb més afeccionats a la jardineria, aquest és el cas d'en Raul que enguany és la seva primera exposició. 

A l'exposició s'hi han pogut veure una decoració molt natural on els diversos bonsais s'integraven a la sala d'actes, així com un parterre dissenyat pels membres de la secció. A l'exterior una decoració molt delicada i visual donava la benvinguda a tots els visitants. Actualment la secció està molt satisfeta amb els resultats obtinguts i la qualitat dels arbres, doncs s'ha arribat a la fita marcada: posar-se a nivell d'altres entitats o seccions de renom.

L'exposició s'inaugurava divendres i es va poder veure tot dissabte i tot diumenge, amb molt bona assistència de públic. Tots aquelles que vulguin provar o formar part de la secció només s'ha de posar en contacte amb la presidenta del CER o anar qualsevol dijous a la tarda a les instal·lacions del Centre Esportiu i Recreatiu i parlar amb membres de la secció. Tot i ser un feina delicada i amb un punt de complicació  també és molt relaxant. 

Aquesta mostra s'obre cada any la setmana prèvia a l'exposició de flors. Des del CER ja s'han començat a recollir les flors de les persones que col·laboren. 

Recordem que l'exposició de flors s'inaugurà aquest divendres a les 20h dels vespre al CER.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar