Publicitat
Publicitat

Intercanvi del Cor Indika amb la coral Le Gesspe

El Cor Indika fa d’ambaixador a la Coral Le Gesppe d’Espéraza. Dissabte, ambdues formacions van cantar a l’església de Sant Martí i ahir ho van fer a la plaça del mercat.

Cançons tradicionals catalanes s'han entrellaçat aquest cap de setmana amb cants del Llenguadoc, arrel de la visita de la coral Le Gesppe d'Espéraza a l'Escala, convidats pel Cor Indika. Ambdues formacions han fet dues actuacions aquest cap de setmana. La primera, la més formal, dissabte al vespre a l'església de Sant Martí d'Empúries. I ahir al matí, la més espontània, a la plaça Víctor Català, a mode de cantada de Caramelles, acabant amb unes últimes peces a la plaça de l'Església, interpretades conjuntament pels dos cors. La trentena de components del cor del llenguadoc han dormit als domicilis dels membres del cor Indika. El sopar de dissabte i el dinar de diumenge, cuinat per les dones del cor Indika, es va fer a les instal·lacions del Maram. Un cop més, l'hospitalitat dels escalencs ha quedat demostrada, ha apuntat el director del Cor Indika. I en aquest cas, s'ha demostrat que occitans i catalans tenim molt punts en comú.

Tant és així que està pràcticament emparaulada la torna de la visita. S'ha de confirmar data, però si no és la pròxima tardor, serà l'any vinent. Però ambdós grups estan absolutament d'acord en tornar a actuar junts tant aviat com les agendes respectives ho permeti.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar