Publicitat
Publicitat

VI Mostra de poesia de Secundària

L'edifici de La catequística de Figueres ha acollit una nova edició del la Mostra poesia en la que participen instituts de la comarca. L'institut El Pedró de l'Escala hi ha representat un espectacle basat el la primera obra de Víctor Català, 'El cant dels mesos'.

Alumnes de l'Institut el Pedró de l'Escala han participat a la 6ena Mostra de poesia de Secundària que s'ha celebrat a La Cate de Figueres.L'espectacle que han portat a l'escenari està basat en el llibre 'El cant del mesos' de Víctor Català, escrit l'any 1901 i considerat la seva primera publicació.Consta de dotze poemes, que segons  va escriure Joan Maragall,  estan inspirats en el sentiment de la naturalesa en cadascun dels mesos de l'any. Seguint la manera de fer de la poesia vitalista.Els alumnes del Pedró ho han presentat combinant la lectura poètica amb la música , la dansa i una posada en escena molt imaginativa.

Amés dels alumnes del Pedró, han participat a la mostra els Instituts Ramon Muntaner i Alexandre Deulofeu de Figueres, el Cap Norfeu de Roses, El Pere Alsina de Banyoles i l'Institut de Sils.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar