Publicitat
Publicitat

Tom Hanks i Emma Watson protagonitzen El Círculo

Aquesta setmana moltes estrenes i de molts gèneres diferents. Les més destacades 'El círculo' amb Tom Hanks i Emma Watson, 'Noche de venganza', la romàntica 'Un reino Unido' i el film d'avantures 'Z, la ciudada perdida'

Arriba un nou mes del 2017 amb moltes estrenes, per la primera setmana de maig hi ha cinema made in USA, espanyol, argenti, canadenc i fins i tot corea. És a dir cinema per a tots els gustos i totes les edats. Una de les estrenes destacades de la setmana és 'El Círculo' amb Tom Hanks i Emma Watson.La cinta es basa en el llibre homònim de Dave Eggers i en la seva visió d’un futur digital en què la privacitat ha desaparegut.Watson dóna vida a una  recent graduada que compleix el seu somni d’entrar a treballar a una de les empreses tecnològiques més prestigioses, anomenada El círculo. On el cap de l’empresa té un lema: “Saber és bo, però saber-ho tot és encara millor”. A través d'un innovador sistema operatiu, la companyia unifica adreces de correu electrònic, perfils de xarxes socials, operacions bancàries i contrasenyes d'usuaris donant lloc a una única identitat virtual i veraç, darrere d'una nova era marcada per la transparència. Obsessionat per saber, el cap de El círculo, voldrà instal·lar càmeres de seguretat arreu del món per tenir a tothom sota control. Watson descobrirà les intencions ocultes de l’empresa i haurà de prendre una decisió, eliminar per complet la privacitat de la gent o ser fidel als seus ideals.

Una dels directors joves més interessants d'aquest últims anys James Gray director de cintes com ' La noche es nuestra' o 'Two lovers' presenta aquesta setmana la cinta d'aventures clàssica 'Z, la ciudad perdida'. Charlie Hunnam, Sienna Miller, Tom Holland i Robert Pattinson són alguns dels actors més rellevants d'aquesta pel·lícula autobiográfica de l'aventurer Percy Fawcett. Després de participar en una expedició topogràfica de la Royal Society a Bolívia, el soldat Percy Fawcett  queda fascinat per la jungla i accedeix a participar en una expedició més remota, malgrat allunyar-lo de la seva dona i els seus fills durant diversos anys. A la selva amazònica Percy descobreix vestigis d'antigues civilitzacions perdudes i torna a Anglaterra convençut de l'existència d'una metròpolis enfonsada, la misteriosa ciutat de Z.

I no deixem els fets real, doncs aquesta setmana també arriba 'Un reino unido' on s'explica la complicada història d'amor entre Seretse Khama, rei de Botsuana i Ruth Williams secretaria británica. Una relació que va desafiar els perjudicis socials així com els polítics durants els anys 40 davant la negativa del govern britànic i sudafrica.

Els amants del terror, están d'enhorabona doncs arriba 'Nunca digas su nombre' tres  estudiants universitaris que es traslladen a una casa vella fora del campus alliberen sense voler a “Bye Bye Man”, un ens sobrenatural que persegueix a qui descobreix el seu nom. Els tres amics intentaran mantenir la seva existència en secret per allunyar la resta d'una mort segura.

Finalment destacar el més nou del barceloní Marc Clotet, 'El jugador de ajedrez', la nova pel·lícula de Luis Oliveros. Drama on s'explica la història de Diego Padilla, guanyador l’any 1934 del campionat espanyol d'escacs. Després de l'esclat de la Guerra Civil, la seva dona el convenç per anar a viure a França juntament amb la filla de tots dos. Però lluny de millorar la seva situació, al país veí és empresonat pels nazis per considerar-lo un espia. A la presó aconsegueix sobreviure gràcies a la passió que sent l'oficial en cap, el coronel Maier, pels escacs.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar