Publicitat
Publicitat

Cap de setmana de Triumvirat Mediterrani

El Triumvirat Mediterrani centra l'atenció del cap de setmana. Dissabte, amb espectacles i tallers de reconstrucció històrica a Empúries. Dissabte al vespre i tot diumenge, els actes es concentren a La Platja i el nucli de l'Escala.

Ajuntament de l'Escala, a través de l'ADET, i Museu d'Empúries ho tenen tot a punt per a una nova edició de la fira grecoromana Triumvirat, amb una quarentena d'activitats que es succeiran en diferents indrets entre dissabte al matí i diumenge al vespre. És una cita habitual cada primavera a l'Escala des de fa vint-i-dos anys.

A Empúries, on tot dissabte serà jornada de portes obertes, activitats destacades seran la visita lliure pel criptopòrtic de la domus dels mosaics, recentment museïtzat. Lligat amb aquesta visita,  el grup de reconstrucció històrica Thaleia ha preparat l'espectacle "Sacra privata. Els rituals de la llar", on es representaran els rituals més destacats en l'àmbit domèstic. A la tarda i tot diumenge l'activitat girarà especialment entorn de La Platja i els carrers més cèntrics del nucli, amb la lluita de gladiadors i l'espectacle de foc nocturn com a punts més rellevants.

El Triumvirat arriba enguany a la seva edició número 22, essent una de les fires més antigues de reconstrucció històrica de les que es fan arreu de Catalunya.

Per facilitar la mobilitat pel municipi, tot dissabte el carrilet farà serveis de transport gratuït.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar