Publicitat
Publicitat

Les Quatre Estacions de Piazzola als Clàssics

El trio Friedrich omple de clàssica l'església de Sant Martí d'Empúries en un concert protagonitzat per les Quatre EStacions d'Astor Piazzola. Peces de Schumann i Bruch completen el concert.

La música porteña ha protagonitzat el segon concert dels Clàssics l'Escala-Empúries a l'església de Sant Martí. El trio Friedrich, format per Elena Sale, clarinet; Massimo Gatti, viola i Ilaria Constantino, piano va executar magistralment un programa on les Quatre EStacions d'AStor Piazzola en van ser la peça més aplaudida.

Els tres joves músics del trio Friedrich, d'origen italià, van completar els seus estudis al conservatori de Milà. I a banda de la seva activitat concertística, desenvolupen una intensa activitat docent a Milà, MOnza i Brianza.

A l'església de Sant Martí, a banda d'aquestes conegudíssimes tonades de Piazzola, van fer un concert que engegava amb els contes de fades - opus 132, de Schumann i tres peces - opus 83 de Bruch.

Ha estat el segon dels divuit concerts programats aquesta temporada. Després d'aquest, el tercer concert es farà esperar fins el dissabte de sant Joan, amb el duo de guitarra i piano dels germans Cuenca interpretaran el Concierto de ARanjuez, de Joaquín Rodrigo i altres peces populars.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar