Publicitat
Publicitat

El Futbol Club l'Escala es complica l'ascens

El Futbol Club l'Escala perd per 1 a 2 contra l'Aro i s'allunya de les posicions que donen l'opció de pujar a Primera Catalana.

El Futbol Club l'Escala del grup primer de Segona Catalana s'ha complicat la vida de cares assolir l'ascens a Primera.I és que els escalencs no han seguit el ritme dels primers classificats, Banyoles i Bosch de Tosca, que han guanyat els seus partits.Els homes d'Albert Gasca han fet un mal partit contra l'Aro i ho han pagat amb una derrota.La manca d'ordre al mig del camp no ha permès generar ocasions de gol clares, la defensa ha estat vulnerable i en atac ha faltat eficàcia.L'únic gol local l'ha fet  el nou fitxatge Gerard Muñoz al minut 41 de partit, posant l'1 a 0 al marcador. Muñoz ha estat l'home escollit per reforçar la davantera a les últimes jornades de lliga. Ha demostrat que té qualitat però la resta de l'equip l'ha deixat sol en atac.Passat el primer quart del segon temps, l'Aro ha començat a inquietar la porteria local, arribades que  una i altra vegada de Joan Ureña, fins que al minut 68 Emilio Roman ha empatat el matx.Es veia a venir i  ha passat. Al minut 89 l'àrbitre ha xiulat un clar penal a favor dels visitants, que Pau sala ha convertit en l'1 a 2 final.A manca de 12 punts per disputar, l'Escala és a 5 punts del Banyoles que ocupa posició d'ascens directe, i a 5 del Bosch de Tosca, ara mateix en promoció d'ascens.