Publicitat
Publicitat

Botiga al carrer de primavera

Balanç satisfactori de la botiga al carrer de la UBET. Es va fer dissabte, a La Platja, amb  una participació molt semblant a la de la tardor passada. Bon temps i bona assistència de gent van fer que els botiguers en facin un balanç satisfactori.

Un dels col·lectius que cada any aprofita el cap de setmana més proper a l'1 de maig és el del comerç de proximitat. La UBET va treure la botiga al carrer, dissabte, a La Platja. En total van ser 17 els comerços que hi van participar, sobretot del sector de la moda, el calçat i complements que oferien, tots ells, els seus productes de la darrera temporada a preus considerablement rebaixats. La bona meteorologia i una bona afluència de clients, especialment a la tarda, van aconseguir que els comerços fessin prou caixa i en fessin un balanç satisfactori.

Històricament la Botiga al carrer es feia coincidir en diumenge o 1 de maig. Aquest any, però, arrel de la coincidència amb la marató d'Empúries -diumenge- i amb la Fira d'Entitats Locals -dilluns-, es va acordar avançar-la a dissabte.

El cap de setmana vinent tornarà a ser atapeït d'activitats, per la celebració del Triumvirat Mediterrani. Una activitat on la Ubet sempre hi havia estat implicada. Aquest any, però, ha deixat de ser-ne part de l'organització per concentrar esforços en la gran desfilada de moda que s'ha programat per al dissabte 24 de juny.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar