Publicitat
Publicitat

Tornen els Guardians de la Galàxia

'Guardianes de la Galaxia Volumen 2' , 'Plan de fuga', 'La excepción a la regla' o 'Una historia de venganza'  algunes de les estrenes d'aquesta setmana. 

Última setmana del mes d'Abril i amb ella moltes estrenes a les sales de cinema, aquesta setmana arriben blockbuster molt esperats, cinema italià, espanyol, també cinema clàssic de Hollywood i fets reals amb Arnold Schwarzenegger de protagonista. 

L'estrena de la setmana serà 'Guardianes de la Galaxia Volumne 2', després de tres anys de la primera entrega es podrà veure en acció de nou a aquest pintoresc grup d'herois galàctics. Dirigits de nou per James Gunn i amb el repartiment habitual amb Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio del Toro, Vin Diesel i Dave Bautista entre molts altres. En aquesta segona entrega els herois continuen amb els seus viatges galàctics lluitan amb perilloses criatures a la vegada que descobriran l'origen de Peter Quill. Tal com anunciava James Gunn, Pom Klementieff s'ha unit a l'equip i interpretarà una guerrera experta en arts marcials, capaç de detectar els punts febles dels seus contrincants, així com, de llegir la ment. També es reunirà amb l'equip Karen Gilan a qui ja es va veure en la primera entrega en el paper de Nebula. Aquesta vegada, però, tot apunta que es passarà a l'equip dels bons. Un altre dels fixatges confirmats és el de Sylvester Stallone qui tindrà un personatge important dins l'univers Marvel. Per últim, hi ha el fixatge de Michael Rosenbaum, qui ja està acostumat a tractar amb superherois, ja que va donar vida a Lex Luthor a Smallville. En aquesta ocasió, no tindrà un paper principal però també serà important dins aquest ecosistema.

Si l'acció i la galàxia no són el vostre punt fort, arriba el drama romàntic 'La excepción a la regla' dirigida i protagonitzada per Warren Beatty. Per aquest retorn s'ha posat a la pell del controvertit Howard Hughes, personatge admirat per Hollywood a qui l'actor Leonardo Dicaprio van encarnar a la pel·lícula 'El aviador' l'any 2004. El film ambientat els anys 60 explica la història d'una aspirant a actriu i un dels xofers del milionari Howard Hughes. Marla Mabrey, compositora, devota i reina de bellesa del seu poble arriba a Hollywood per treballar per Howard Hughes. A l'aeroport coneix a Frank, el xofer del multimilionari. La seva atracció és instantània però això posarà a prova les seves religions i també desafiaria a la regla número 1 de Howard Hughes: queda prohibit per qualsevol treballador mantenir una relació amb una actriu de la seva companyia.Un film de la grandesa de Hollywood, igual que el seu repartiment amb Warren Beatty, Lili Colins i Alden Ehrenreich com a protagonistes però acompanyats dels no menys coneguts Annette Bening, Steve Tom, Peter Mackenzie, Dan Desmond, Matthew Broderick i Martin Sheen.

Aquesta setmana també arriba un thriller 'Plan de fuga' espanyol protagonitzar per Luis Tosar i Javier Gutiérrez. Víctor, un lladre professional serà reclutat  per una banda d'ex militars de l'Est per robar un banc. La feina de Víctor perfora la càmera blindada. Produïda per Atresmedia i amb l'objectiu de continuar les bones xifres recollides per 'Es por tu bien'.

Els fans d'Arnold Schwarzenegger estan d'enhorabona doncs aquesta setmana s'estrena 'Una historia de venganza' on interpreta a un vídua que buscar venjar la mort de la seva dona i la seva filla, mortes en un accident d'avió on sembla que el culpable va ser el controlador. El film està basat en fets reals d'un accident de l'any 2002.

Per últim destacar 'Un italiano en Noruega' film que ha arrasat a la taquilla italiana amb més de 10 milions d'euros de recaptació. Un veterà funcionari, acostumat a una vida còmode, sense complicacions, que viu a casa els pares i té una novia amb qui no pensa complicar-se mai la vida serà enviat a una llunyana població de Noruega on s'haurà de buscar la vida i espavilar-se per primera vegada a la vida, clar que l'aparició d'una companya de feina li farà veure les coses molt diferent.   



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar