Publicitat
Publicitat

Canvi als cicles a l'Escola Empúries

L'Escola Empúries implanta un nou cicle amb alumnes de P5, primer i segon per evitar un canvi massa sobtat quan els alumnes passen d'infantil a primària. És el projecte ' Obrint camins ' i es començarà a aplicar a partir del curs vinent.

A partir del curs vinent l'Escola Empúries implanta el projecte 'Obrint Camins' que modifica els cicles i la manera de treballar del centre.Els mestres entenen que hi ha un salt massa brusc al pas d'infantil a primària, que dificulta l'adaptació dels alumnes.És per això que a partir d'ara el cicle infantil inclourà només P3 i P4, i el cicle inicial passarà a estar format per P5, primer i segon.

Aquesta setmana se n'ha informat als pares dels alumnes.

Un dels canvis és l'ampliació del sistema de racons als dos primers cursos de primària, que més endavant es podria ampliar fins a sisè.

Un problema important actualment és el pas de la lletra de pal a la lletra lligada.Es solventa introduint a P5 un tipus de lletra d'impremta consensuat entre els mestres.

El projecte compte amb el vist i plau del Departament d'ensenyament, seguint les línies bàsiques de futur que es marquen, entre les quals s'insta a respectar el ritme d'aprenentatge de cada alumne.

L'Escola Empúries és la única de les comarques de Girona que ha implantat aquest projecte.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar