Publicitat
Publicitat

Josep Bofill a la Casa de la Vila

L'Ajuntament acabarà aquest any el pla director d'urbanitzacions. Un document on s'ordenaran per ordre de prioritats totes aquelles obres d'urbanització de carrers del municipi. Així ho confirmava Josep Bofill a l'espai La Casa de la Vila d'aquesta setmana, on va puntejar l'estat de les principals obres públiques obertes al municipi.



Els dèficits de serveis en les urbanitzacions del municipi de l'Escala s'arrosseguen des de fa dècades. L'Ajuntament fa temps que lluita per adequar les urbanitzacions més deficients a les necessitats actuals, però això vol temps i inversió econòmica important. De moment, el consistori està elaborant un document on es llistin les necessitats de totes les urbanitzacions i sectors del municipi, ordenats per prioritat. Un document, deia Josep Bofill a La Casa de la Vila de dilluns, que podria estar enllestit cap a finals de l'estiu vinent:

Un dels sectors prioritaris és el conegut com el dels emperadors, pressupostat en l'exercici econòmic d'enguany.

Com a regidor d'urbanisme, Bofill va repassar les obres públiques en execució ara mateix al municipi. Entre elles, la rotonda del Poble Sec, que està ja a la recta final; o les obres del carrer Barcelona i adjacents, que avancen a bon ritme, malgrat l'endarreriment que hi va haver al principi per pluges i per les roques que es van trobar en fer l'excavació per passar serveis. Es calcula que a principis de juny tot el sector ja estigui asfaltat i s'hi pugui circular amb normalitat.

Bofill és també regidor d'esports, una àrea que aquesta setmana té damunt de la taula un dels projectes de més envergadura, com és la Marató d'Empúries, que es corre dissabte vinent.

En l'àmbit esportiu, una de les novetats d'enguany serà la celebració d'un campionat estatal de pàdel, el mes de maig vinent.

Novetats i canvis. És el cas de l'Aquatló, que organitzava l'Ajuntament, que enguany no es celebrarà. En el seu lloc, s'ha programat una travessa de natació per relleus, iniciativa del Club Natació l'Escala-Empúries



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar