Publicitat
Publicitat

ERC torna a publicar el butlletí L'Esbotzada

ERC de l'Escala treu al carrer un nou número del butlletí l'Esbotzada, que no sortia des del 2007. Mostren la voluntat que sigui una publicació periòdica per fer arribar a tothom la seva tasca d'oposició. "Les cinquanta ombres del gris", un article sobre les obres del front marítim i de les places de l'Ajuntament i de l'Església, ocupa les pàgines centrals.

Coincidint amb la diada de Sant Jordi la secció local d'ERC de l'Escala ha tret al carrer el número 10 del butlletí L'Esbotzada. Una publicació nascuda l'any 2004 i de la qual se'n van publicar nou números entre aquell any i el 2009. Vuit anys després, els republicans reprenen el fil d'aquesta publicació amb la voluntat de fer extensible a tothom la seva tasca d'oposició.

A l'Esbotzada número 10 s'hi pot llegir l'editorial que signa el mateix Xavier Ballesta, on exposa precisament aquesta voluntat d'arribar on no arriben les xarxes socials, així com parar l'orella al que diguin els veïns. Entre els continguts, una secció anomenada "Destaquem" amb resum dels principals posicionaments del grup republicà en els darrers plens municipals. A les planes centrals, "El reportatge", centrat explicar el pensament d'ERC sobre obres com la reforma de les places de l'Ajuntament i de l'Església i sobre la reforma del front marítim. El titular és ben explícit: "Les 50 ombres del gris". Les vuit planes del butlletí inclouen també seccions com "una mica d'història", "notícies" i "l'entrevista", dedicada en aquest número al qui fou regidor del 2003 al 2007. També donen veu a opinions alienes al partit. És el cas d'una pregunta de Lluís Ciprés, de l'Escala En Comú o d'un article de Pau Albertí titulat "Poble Gris, Identitat Morta".

El butlletí es va començar a distribuir diumenge a La Platja i es pot trobar en diferents espais públics com el bar del CER o el de la Llar del Jubilat. També a través de qualsevol membre del grup municipal d'ERC a l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar