Publicitat
Publicitat

Reunió de treball de la segona fase del pla director de turisme

Aquest matí un grup d'empresaris turístics del sector privat de l'Escala han participat en una reunió de treball per definir les accions prioritàries que cal dur a terme per a millorar l'oferta turística del municipi. La sessió formava part de la segona fase del pla director de turisme, la que correspon a l'estratègia.

El pla director de turisme que ha impulsat l'Ajuntament de l'Escala està avançant i ja ha assolit la segona fase, la de la planificació de l'estratègia. Aquest matí, a l'oficina de turisme de la plaça de les escoles, s'ha dut a terme una reunió de treball amb empresaris turístics del sector privat per a definir les accions prioritàries. 

Tancada aquesta segona fase encara en quedarà una tercera, la de les aplicacions pràctiques per a millorar el model turístic de l'Escala. Es preveu que el pla estigui acabat al mes de juny, però no es començarà a aplicar fins a la tardor vinent.

Aquest pla director de turisme ha de servir de full de ruta per redirigir l'estratègia de l'Escala, tant pel que fa a la promoció com en la planificació turística, amb l'objectiu de millorar els resultats. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar