Publicitat
Publicitat

Copa Catalunya de motos al Karting l'Escala

Més de 70 pilots han participat a la primera prova de la Copa Catalana de l’Associació Nacional de Pilots Amateurs, que es va disputar al Karting l’Escala. La majoria dels pilots de l’escola Lorenzo que van prendre-hi part van acabar en llocs de podi.

L'ambient de les grans cites motociclistes va regnar aquest cap de setmana al Karting l'Escala per l'estrena de la Copa Catalana organitzada per l'ANPA - Associació Nacional de Pilots Amateurs. Més de setanta pilots de totes les edats van fer les delícies del nombrós públic que omplia la terrassa i tots els espais habilitats al circuit escalenc.

Els setanta pilots participants eren repartits en nou categories de minimotos, des de la d'iniciació per a vailets menors de 6 anys fins a la categoria masters, per a majors de trenta-cinc anys. Els pilots provenien d'indrets ben diferents, de comarques gironines però també d'indrets més llunyans com València o Mallorca.

Els organitzadors van valorar molt positivament la cita. I tret d'un petit problema amb el cronometratge, tot es va desenvolupar tal i com era previst.

Entre els participants hi hagué una descatada representació de joves pilots de l'escola Chicho Lorenzo de l'EScala. El més destacat, en Joan Santos, de La Tallada, que acabava primer en la categoria Maxi GP 220. Jove pilot d'onze anys que, val a dir, apunta ben amunt.

Tots els pilots eren seguits de ben aprop pels seus pares o familiars. El pare d'en Joan destacava amb un orgull especial la consciència i els valors que demostra el seu fill.

Altres pilots de l'escola escalenca de Chicho Lorenzo que van destacar assolint places de podi van ser Miquel Nogareda o Leo Abulí. La Copa Catalunya de minimotos continuarà en les properes setmanes en circuits com els de Juneda, Menargues, Móra d'Ebre i d'altres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar