Publicitat
Publicitat

Bon ambient per Sant Jordi

L'Ajuntament de l'Escala, juntament amb la participació del teixit associatiu i la Biblioteca, ha organitzat diverses activitats culturals per celebrar la Diada de Sant Jordi. 

La diada de Sant Jordi ha estat tot un èxit a l'Escala, a partir de les deu del matí l'entorn de la Platja, on hi havien concentrades una catorzena de parades d'entitats i comerços. Centenars de persones s'han passejat per aquesta zona acompanyades d'un sol espectacular buscant la rosa més bonica i el llibre més adient per l'ocasió. La majoria de parades feien una molt bona valoració de la jornada, tant és així que a la una del migdia les parades havien esgotat roses i algun llibre concret. La jornada ha estat marcada per un matí espectacular i una tarda més lleugera on la gent ja passejava més que comprava. Així ho valorava l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga

Rafel Nadal,Pilar Rahola amb 'Rosa de Cendra' o Xavier Bosch amb 'Nosaltres dos' han estat alguns dels autors més venuts aquest Sant Jordi a les comarques de Girona. A l'Escala no han estat una excepció, tot i que ha estat molt dividit. El bon temps i el fet que hagi caigut en diumenge ha provocat que un èxit total de públic.

A l'Escala ahir hi havia diversos autors signat llibres, de tots ells destaquen els autors locals com Boban Minic content amb la resposta del públic o Carles Roman que enguany portava dos còmics coneguts per molts visitants

 

El regidor de cultura, Rafel López destacava la festivitat i també elogiava els autors locals.

Una bona notícia ha estat l'increment de vendes de llibres en relació a l'any passat. A falta de les dades definitives molts asseguren un increment en relació al Sant Jordi de 2016.

Aquells que també van aprofitar el Sant Jordi de valent, van ser els alumnes de l'Escola Empúries i Esculapi. Els joves van vendre roses i llibres per recaptar diners pels viatges de final de curs. 

El Gremi de Llibreters coincideix amb els floristes i afirma que ha estat un Sant Jordi ideal superant totes les expectatives.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar