Publicitat
Publicitat

El guanyador de la Beca de primavera ja s'ha instal·lat a l'Escala

Dimecres de la setmana passada va arribar a la Casa dels forestals de Sant Martí d'Empúries Gonzalo Rodríguez, el guanyador aquest any de la Beca de Primavera de l'Escala. El seu projecte duu per títol "La llum que broda la nau" i treballa la pintura i la literatura.

L'artista cordovès Gonzalo Rodríguez, guanyador de la 19ena edició de la Beca Internacional de Primavera de l'Escala, ja s'ha instal·lat al municipi per desenvolupar el seu projecte artístic. Va arribar dimecres de la setmana passada i s'estarà a la Casa dels forestals de Sant Martí d'Empúries fins a mitjans del mes de juliol. El seu projecte, que va guanyar entre 70 propostes vingudes de tot el món, porta per títol "La llum que broda la nau" i consta de dos treballs. Un busca reinterpretar espais emblemàtics de l'Escala.

I la segona part del projecte relaciona literatura i pintura.

González ha guanyat diversos premis, beques i residències artístiques els darrers anys a diferents països, i ja va ser finalista de la Beca Internacional de Primavera de l'any passat. Aquesta edició del certamen ha estat de les que més projectes ha registrat. Si l'any passat havia rebut 7 sol·licituds, enguany la xifra ha pujat fins a les 70. Un salt que enorgulleix l'alcalde, Víctor Puga.

A més de l'estada a la Casa dels forestals, la beca inclou una ajuda de 2.000 euros per a despeses. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar