Publicitat
Publicitat

Berenar al Casal del Jubilat

El Casal del Jubilat ha celebrat el berenar tradicional de Setmana Santa amb molta assistència de socis. No hi han faltat els bunyols.

Prop de dos cents socis van assistir aquest cap de setmana al tradicional berenar que ofereix cada any el Casal del Jubilat.De nou, la feina prèvia va ser per membres de la junta, que van preparar durant la matinada més de 2mil bunyols, havent de coure fins a 46 quilos de massa.El dia abans havien amassat.Per la temperatura ambient van llevar ràpid i cap a les dues de la matinada es van començar a coure.La cuita es donava per acabada cap a les vuit del matí, sis hores més tard.Ja durant el matí, altres membres de la junta van ser els encarregats d'ensucrar i posar en bosses per servir durant els postres.Des de fa uns anys, quan arriba Setmana santa el Casal dels jubilats celebra aquest berenar popular per no perdre les tradicions de menjar bunyols per aquestes dates.

Des del Casal es van organitzant activitats per les quals els socis s'han d'inscriure.Una de les que té més demanda és el dia del soci, però encara cal esperar per fer les reserves.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar