Publicitat
Publicitat

Balanç MIC 2017

Balanç molt satisfactori del Mic de futbol base. Un any més l'Escala n'ha estat subseu en la categoria aleví. El FCL'Escala arriba a semifinals de la fase de consolació.

La dissetena edició del torneig internacional de futbol base torna a ser marcat per un èxit absolut de participació i de públic. L'Escala ha estat un any més subseu en la categoria aleví, amb la novetat que s'han jugat partits en els dos camps, el de gespa natural i el de gespa artificial. És un torneig amb un impacte importantíssim a nivell internacional per la quantitat d'equips que acull, repartits en les principals poblacions de la Costa Brava. Des de l'Escala s'entén la importància d'un esdeveniment que ja s'ha convertit en tot un clàssic quan arriba la Setmana Santa i es fa el possible per tenir les instal·lacions a punt cada any per aquestes dates. El balanç d'enguany és absolutament positiu.

A nivell esportiu local, en destaca especialment el paper de l'equip aleví, entrenat per en Salam i en Josep MOlinas. A la fase de grups va quedar enquadrat en un grup amb el Real Madrid, el Japan Kyushu Corazón i el Vic Riuprimer. No assolia passar a la fase final, però a la de consolació va assolir arribar més lluny que cap altre any. A vuitens va eliminar l'Espanyol Costa Brava (4-4); a quarts, es va desfer del Sidney (3-0) i arribà fins a semifinals, on va caure davant del Quart per un ajustat 2-3.

L'altre equip escalenc que ha participat al Mic és el cadet que entrenen Jordi Vilà, Pol Caballero i Eric Quesada. Van haver de disputar els seus partits a Sant Feliu de Guíxols i Llagostera. Com l'aleví, no van poder entrar a la fase final. I a la de consolació, van ser eliminats a vuitens, perdent contra el Cibao dominicà per 0-2.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar