Publicitat
Publicitat

L'Escala acull el primer campus de bàsquet comarcal

68 nens i nenes d'entre 10 i 15 anys han participat a la primera edició del campus de bàsquet comarcal, que durant tres dies d'aquesta Setmana santa ha organitzat el Club Bàsquet l'Escala al pavelló municipal. És el primer cop que es proposa aquesta activitat i la resposta de les famílies ha superat totes les expectatives. 

Durant tres dies d'aquesta Setmana santa, de dilluns a dimecres, les instal·lacions del pavelló municipal d'esports de l'Escala han acollit la primera edició del campus de bàsquet, en què han participat 68 nens i nenes d'entre 10 i 15 anys vinguts de tot l'Alt Empordà. Fins ara s'havia organitzat un casal poliesportiu per aquestes dates, però aquest any el Club Bàsquet l'Escala ha volgut fer un campus específic de bàsquet. I la resposta dels participants ha superat totes les expectatives. 

L'objectiu d'aquesta proposta és oferir un espai de lleure per a les famílies durant l'aturada de Setmana santa a la vegada que es treballa el domini de la pilota, l'1 contra 1 i la mecànica de tir. 

El campus s'ha programat matí i tarda. Pels participants de fora de l'Escala, se'ls ha ofert la possibilitat de dur-se el dinar i menjar a les instal·lacions del pavelló.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar