Publicitat
Publicitat

Víctor Puga a La Casa de la Vila

Aquest dilluns Canal 10 oferia una nova entrega del programa Línia Directa amb l'alcalde Víctor Puga. Entre els temes tractats es parlava e la informació que es dona sobre dades de seguretat, dels aparcaments a les zones blaves o  del futur de les restes trobades a La Punta.

L'alcalde de l'Escala Víctor Puga explica que no amaga cap dada quan dona les xifres relacionades amb la seguretat del municipi.

Ho diu en resposta a les declaracions del regidor de Convergència Martí Guillem, que diu tenir les dades objectives de robatoris a domicilis,molt per sobre del que transcendeix de  les Juntes Locals de Seguretat.

Víctor Puga, tractant diversos punts de l'últim ple, parlava del superàvit d'un milió i mig d'euros a 31 de desembre de 2016 i també de zones blaves d'aparcament, que tenen una tarifa unificada a tot el municipi. Un cas especial és Plaça Nova que passa a ser zona bonificada.

Fent referència a les obres actualment en marxa a diferents punts del municipi , insistia en treballar a zones més visibles com la Plaja i també a punts on no es fan notar tant però són necessàries.

En el cas de la Punta explicava que estaran abans de l'estiu i que les restes de l'antic salvavides i de la torre que s'han trobat es mostraran parcialment.

Tot aquest temes i més es poden tornar a veure a l'entrevista del programa Línia Directa d'aquesta setmana, tant a Canal 10 dissabte i diumenge com a la plana web www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar