Publicitat
Publicitat

L’ABS de l’Escala obté una qualificació d’excel·lència

El Departament de Salut dona una acreditació a l’ABS de l’Escala d’excel·lència, la qual cosa certifica que ha aconseguit un nivell de qualitat i competència superior als estàndards exigibles. De 346 factors valorables, l'ABS n'ha superat 335, el 96,8 per cent. Aquesta és la primera acreditació d’equips d’atenció primària que es porta a terme a l’ABS l’Escala, ja que anteriorment el sistema de control i avaluació que es duia a terme era diferent. 

La gestió de l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala ha rebut una valoració d'excel•lència per part del Departament de Salut de la Generalitat. L'ABS, gestionada per la Fundació Salut Empordà, ha rebut una puntuació del 96,8 per cent. L'acreditació, que té una vigència de quatre anys, certifica que una organització sanitària ha aconseguit un nivell de qualitat i competència superior als estàndards exigibles. La directora de l’ABS, Marta Pedrerol, es mostra clarament satisfeta d'aquesta puntuació, ja que és el resultat de dos anys de preparació. A més, aquesta excel•lència és un segell de garantia de l’atenció que es dona al ciutadà. 

  

El centre ha superat 335 estàndards d’un total de 346, el 96,8%. Aquesta és la primera acreditació d’equips d’atenció primària que es porta a terme a l’ABS l’Escala, ja que anteriorment el sistema de control i avaluació que duia a terme el Departament de Salut era un altre. 

  

Aquest model es basa en la satisfacció dels ciutadans, la valoració del grau de contentació dels professionals i els resultats de l’assistència, entre altres factors. 

  

Per l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, que també és membre del Patronat de la Fundació Salut Empordà, aquesta és una molt bona notícia pel municipi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar