Publicitat
Publicitat

Projecció del documental Good night Sarajevo

La projecció del documental "Good night Sarajevo" d'Edu Marín i Olivier Algora va posar punt i final, divendres al vespre, a les jornades del Centre d'Estudis Escalencs. L'acte també va incloure una taula rodona sobre la Guerra de Bòsnia, ara que fa 25 anys de l'inici del conflicte, i la presentació del nou llibre del periodista Boban Minic titulat "La vida i la muerte de Yugoslavia".

Divendres al vespre, la sala del Museu de l'Anxova i de la Sal estava plena de públic que no es va voler perdre la projecció del documental "Good night Sarajevo" d'Edu Marín i Olivier Algora amb motiu dels 25 anys de l'inici, aquesta setmana, de la Guerra de Bòsnia. La producció es basa en el llibre "Bienvenido a Sarajevo, hermano", de Boban Minic. I s'ha visionat en nombrosos festivals de cinema i ha rebut diversos premis.

Després del documental, es va oferir una taula rodona moderada pel periodista Carles Bosch, que va ser reporter a Bòsnia durant l'inici del conflicte. Bosch lamenta que, 25 anys després, no s'hagi après res d'aquella guerra.

Boban Minic va aprofitar l'acte per presentar el seu nou llibre titulat "La vida i la muerte de Yugoslavia", que ressegueix el procés històric de trencament de l'antiga Ioguslàvia. Segons Minic, amb la constitució actual, el país no pot prosperar.

Aquest acte posa punt i final a les vuitenes jornades del Centre d'Estudis Escalencs. Es va tancar amb la interpretació de la cançó Mediterráneo, perquè la lletra lliga amb el drama dels refugiats de la guerra de Síria.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar