L'Escala goleja 5 a 0 el Camprodon

L'Escala guanya per 5 a 0 el Camprodon

A mesura que avancen les jornades el Futbol Club l'Escala sembla trobar el seu joc i mica en mica s'acosta al capdavant de la classificació del grup primer de Segona Catalana.Amb la clara victòria per 5 a 0 sobre el Camprodon i els empats de Bosc de Tosca i Banyoles, els escalencs són tercers a un punt dels Banyolins i tant sols a 3 del líder.El primer gol local arribava al minut 17, després d'un parell de bones ocasions locals. Àlex Darnés aprofitava una bona arribada per la banda dreta per fer 1 a 0.D'aquí al final dels primer 45 minuts el Camprodon va tenir bones opcions per l'empat, però els va faltar encert de cara a porteria.El mateix li va passar l'Escala per poder eixamplar el marcador.La resta de gols es reservaven pel segon temps, dos ben aviat.El 2 a 0  era obra de David Blanco, que posava la pilota al fons de la porteria després d'una llarga jugada d'atac local.Sense temps a pensar, el Camprodon encaixava el tercer, després d'una recuperació al mig del camp de David Puig, que passava en profunditat a Àlex Darnés , acabant a la perfecció la jugada.El 4 a 0 el firmava Agustí Garciá, de nou amb passada en profunditat a la banda dreta, centrada precisa i rematada a boca de canó de l'escalenc.Ja al tram final, al minut 87, de nou amb passada a l'esquena de la defensa rival, Gerard Mas feia el 5 a 0.La propera jornada l'Escala visita l'Anglès, penúltim a la lliga i amb mínimes opcions de mantenir la categoria, una bona oportunitat per seguir en línia ascendent.