Publicitat
Publicitat

El saló del còmic recorda Víctor Mora

El saló del còmic de Barcelona, en la seva edició número 35, va fer un sentit homenatge al desaparegut Víctor Mora, com a guionista de l'etapa més gloriosa de l'arxiconegut Capitán Trueno.  Un homenatge amb presència de representants de l'Ajuntament i de la Fundació que duu el seu nom.

Per part de l'Ajuntament, el regidor de cultura, Rafel López, va fer un recordatori de la vinculació de l'escriptor amb l'Escala i de la creació de la fundació que duu el seu nom.

Víctor Mora va escriure narrativa curta, va escriure novel·la però és recordat sobretot pel seu treball com a guionista de còmic. I aquest era, deia ell mateix, el seu drama, com recordava a l'acte del Saló del Còmic en Víctor Pallàs, patró de la Fundació Víctor Mora.

A l'acte del Saló del còmic, hi va participar també l'actor Jaume Comas, que és també patró de la Fundació Víctor Mora, llegint uns fragments d'obra seva.

Els pròxims actes de la Fundació Víctor Mora seran el muntatge d'una parada per la diada de sant JOrdi; una trobada infantil i juvenil amb concurs de còmic al castell carolingi de Sant Martí d'Empúries el mes de maig i l'acte central d'homenatge a Víctor Mora el cap de setmana del 10 i 11 de juny vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar