El kàrting de l'Escala acull la tercera prova de les Kàrting Series

47 pilots participen a la tercera prova de les Kàrting Series, que es va celebrar diumenge passat al circuit del kàrting de l'Escala. Una participació molt alta segons l'organització, que reflexa l'afició que hi ha per aquest esport a la comarca. El guanyador absolut va ser Eloi Catalan.

El Karting de l'Escala va ser diumenge al matí l'escenari de la tercera prova de les Kàrting Series, un campionat amateur que es disputa a diferents circuits de Catalunya amb els karts de lloguer de cada lloc. A cada prova hi ha entrenaments lliures, entrenaments cronometrats i cursa, normalment amb una durada d'entre 15 i 20 minuts. Per participar a les Kàrting Series no cal seguir tot el campionat, ja que cada competició és independent i oberta a tothom. A la cursa de l'Escala hi van participar 47 pilots, una bona xifra segons l'organització.

Aquesta ha estat la tercera cursa de les 15 que hi ha programades en diferents circuits de tot Catalunya. Les inscripcions a cada prova són independents i es fan a través del portal sport-ticket. Tenen un cost de 55 euros. La pròxima cita serà el divendres 14 d’abril, divendres sant, al Kartòdrom Catalunya de Lliçà.