Publicitat
Publicitat

Festa jove a la sala Polivalent

L'espai jove l'Esbotzada programa una autèntica Festa Jove per a la nit de dissabte. Espectacle tribut a Eugenio, sopar amb monòleg, correfoc i espectacle de Confetty Led Party es succeiran a la sala polivalent i el seu entorn. Era una de les demandes principals del sector juvenil recollides en l'assemblea.

La festa jove de primavera començarà a les set de la tarda amb el monòleg "Meugenio", un tribu a un dels grans astres de l'humor i el monòleg que tot i els anys que fa que va desaparèixer, el seu humor continua fent riure les noves generacions. Després de l'espectacle, arrossada popular amenitzada amb Fonsu Vila, monologuista del Club del Chiste. Per aquest acte es pot adquirir l'entrada a l'Espai Jove, al preu de vuit euros. Deu si es compra el dissabte mateix a guixeta.

Després del sopar, hi haurà un correfoc entre la plaça de les escoles i l'esplanada del davnt de la sala polivalent. I la cirereta final la hi posarà "Adolescents.cat" amb una Confeti Led Party a càrrec dels djs Ernest Codina i Roger Carandell.

Aquesta festa va ser una de les activitats més demanades en l'assemblea de joves, com el campionat del joc Fifa2017 que es va disputar dissabte passat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar