Publicitat
Publicitat

Per Setmana santa tornen les activitats al Maram

Per Setmana santa tornen les activitats al Maram. Per pràcticament cada dia s'ha programat un taller diferent. Destaca una nova activitat familiar pel dissabte 15 d'abril: Descobrir el port amb família, que es farà en horari de tarda. Per a totes les propostes cal fer inscripció prèvia al Maram o a través de la web de turisme.

Amb l'arribada de la Setmana Santa, tornen les activitats al Maram, el Centre d'interpretació del peix de l'Escala. Per aquest primer cap de setmana, s'ha programat un taller gastronòmic per cada dia: divendres a la tarda i dissabte i diumenge al matí. Com sempre, cal fer inscripció prèvia per assistir-hi.

De cares a la Setmana santa, el Maram ha programat una activitat per pràcticament cada dia també. Dilluns a les deu del matí, sessió de Cuina kids per a fer una mona. Dimecres a les deu del matí, taller de salaó familiar a càrrec d'Anxoves de l'Escala. Dijous a les deu, Joina Oliveras ensenyarà a fer brunyols. També a les deu de divendres, taller infantil de pesca. I el dissabte 15 d'abril el Maram estrena una proposta nova: Descobrir el port amb família. Serà a les quatre de la tarda, per dinamitzar les instal·lacions en horari de tarda.

Els preus dels tallers oscil·len entre els 8 euros i els 15 euros per persona. Amb descomptes especials en funció del número d'assistents.

Passada la Setmana santa, el Maram tornarà a centrar les activitats en els caps de setmana de maig i juny. Però amb l'arribada de la temporada d'estiu, recuperarà els horaris d'obertura de matí i tarda i les propostes habituals dels mesos de juliol i agost.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar