Publicitat
Publicitat

L'Institut participa al Picalletres

Alumnes d'ESO de l'Institut El Pedró de l'Escala han participat per quart any consecutiu al concurs radiofònic Picalletres. A la primera ronda han competit lletrejant paraules amb alumnes d'un l'institut de la Seu d'Urgell.

Alumnes de segon d'ESO de l'Institut El Pedró han participat al concurs Picalletres, un programa de La Xarxa de Comunicació Local.A cada programa, alumnes de dos instituts desplaçats fins a la ràdio local més propera s'enfronten mostrant les seves habilitats lingüístiques en tres proves, lletrejant paraules, trobant un barbarisme i comprovant  la comprensió a través de la lletra d'una cançó.El rivals d'enguany han estat alumnes del Col·legi La Salle de La Seu d'Urgell.Durant el procés els ha acompanyat el professor Albert Teixidor.El nivell que s'exigeix augmenta a mesura que avancen les proves.

Els instituts que obtenen millor puntuació, al que s'anomena "picarànquing", van passant eliminatòries fins a la final que es farà a Barcelona, als estudis de la Xarxa de Comunicació Local.

Els tres alumnes que han participat al concurs han valorat com a molt bona l'experiència.El programa s'emetrà durant el segon trimestre d'enguany, d'abril fins a Sant Joan.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar