Publicitat
Publicitat

Representació de l'extraescolar de teatre de l'Escola Empúries

Els alumnes de l'Escola Empúries han pogut gaudir d'una representació de teatre ben especial, i és que els seus companys de cinquè han mostrat el que han après al taller de teatre que han fet aquest trimestre. Hi han assistit també pares i familiars dels joves actors.

Una cinquantena d'alumnes de cinquè de primària de l'Escola Empúries han representat a la Sala Polivalent un fragment de l'obra  'El Petit Príncep'.És el resultat de 10 sessions on els joves han experimentat amb el teatre dins una activitat extraescolar programada conjuntament entre el centre educatiu i Elisenda Trias, de l'escola Teart.A la representació hi han assistit la resta d'alumnes de l'Empúries i també pares i familiars dels joves actors.És el segon anys que es fa aquesta activitats, l'any passat representant l'arribada del petit Príncep a la terra i aquesta vegada quan visita els set planetes.Les classes s'han adaptat a les necessitats de cada nen.

La representació s'ha fet en dos grups, primer 5èA amb la meitat d'alumnes del centre com espectadors i després 5êB amb la resta d'alumnes del centre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar