Publicitat
Publicitat

Càritas ofereix servei d'acompanyament a domicilis

Càritas de l'Escala ha ampliat el servei d'acompanyament a la gent gran que viu sola. Fins ara només s'oferia un servei similar a la Residència Els Pins i a partir d'ara els voluntaris també es desplaçaran a domicilis particulars.

Càritas l'Escala posa a disposició de les persones grans que viuen soles un servei d'acompanyament a domicili.Forma part del projecte 'Ser gran amb dignitat' de Càritas Girona i té l'objectiu de prestar servei a gent gran que es troba en una situació de solitud no volguda.Aquest tipus de servei fins ara s'oferia a la Residència el Pins i a partir d'ara s'amplia als domicilis particulars.Els voluntaris es coordinen des de Serveis Socials i es formen des de Càritas.L'aplicació d'aquest projecte s'ha demostrat que afavoreix les dues parts, tant a la persona gran que està acompanyada unes hores a la setmana, com al voluntari.Les activitats que poden fer conjuntamnet el voluntari i la persona gran són ben diverses.

Si algú coneix una persona gran que es trobi en situació de solitud no volguda ho pot comunicar a Serveis Socials o a Càritas de l'Escala.

També s'hi han adreçar aquells que vulguin dedicar unes hores a la setmana com a voluntaris.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar