Publicitat
Publicitat

Roger Mas actuarà al cicle Dorevi del festival Portalblau

El cicle Dorevi del festival Portalblau obrirà amb un concert íntim de Roger Mas. Serà el primer dels tres concerts de maridatge de música amb vins de l'Empordà. El centenar d'entrades disponibles s'han posat a la venda avui mateix.

El dissabte 22 de juliol, el cantautor de Solsona Roger Mas obrirà el cicle Dorevi del festival Portalblau. Serà una actuació íntima per a poc més d'un centenar d'assistents, l'aforament de la sala central de l'Alfolí de la Sal. Roger Mas presentarà cançons del darrer disc en un recull de les més emblemàtiques de la seva discografia, en un concert despullat i especialment pensat per aquest dia. Amb la veu i l'instrument com a centre de l'actuació, compartint amb els assistents històries d'amor i de guerra, de passat, present i futur; d'anhels i enyorances, de fets reals i d'imaginaris... Un concert de cançó inspirat en tres pilars: les músiques modernes, la tradició pròpia i les diverses músiques ancestrals del món, amb lletres que mesclen la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden, i amb l'habitual espontaneïtat i peculiar atmosfera que crea l'artista amb la complicitat del públic.

Les entrades per aquest concert es posen a la venda dilluns dia 3 d'abril a partir de les 13.00H del matí al web del festival (www.portalblau.cat [1]). Aquest és el segon avançament de la programació festival Portalblau d'aquest any que fa dues setmanes ja va anunciar també el concert de Sopa de Capa a l'Àgora grega del Jaciment d'Empúries. En les dues primeres setmanes s'han venut més del 60% de les entrades i en aquests moments queden a la venda poc més de 300 entrades. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar