Publicitat
Publicitat

Arriba Scarlett Johansson amb Ghost in the shell

L'actriu Scarlett Johansson protagonitza l'esperada  'Ghost in the Shell', torna el carismàtic Omar Sy i Ewan McGregor és Jesús. A més a més aquesta setmana també arriba una nova aventura dels barrufets a les sales de cinema. Pel·lícules per a tots els gustos i per totes les edats. 


(els noms no són complicats Ewan = Iwan, els altres tal qual)

Aquest cap de setmana arriben títols molt esperats com 'Ghost in the Shell', cinema per els més menuts de la casa i diverses propostes variades per a tots els públics.

Una de les estrenes destacades de la setmana és la pel·lícula d'acció 'Ghost in the Shell: El alma de la máquina' dirigida per Rubert Sanders i protagonitzada per l'actriu Scarlett Johansson. Basada en el conegut còmic manga i film d'animació japonès de ciència ficció que porta el mateix nom. 

Han hagut de transcórrer més de 20 anys perquè arribés una adaptació en imatge real al cinema, el film narra la història de The Major, un híbrid cyborg-humà femení únic en la seva espècie, que treballa a operacions especials i que dirigeix un grup operatiu d’elit anomenat Secció 9. Està destinada a acabar amb els extremistes i criminals més perillosos, però la secció 9 s'enfronta a un enemic que té com objectiu principal anular els avenços de Hanka Robotic, una empresa especialista en el camp de la ciber-tecnologia.

Aquesta setmana també arriba cinema francès amb 'Mañana empieza todo' remeke de la taquillera pel·lícula mexicana 'No se aceptan devoluciones' amb el sempre simpàtic Eugenio Derbez. Ara qui encapçala el repartiment d'aquesta comèdia dramàtica és el sempre carismàtic Omar Sy. Samuel és un jove solter i conquistador sense cap tipus de responsabilitat a la vida. Un dia una antiga aventura se li presenta amb una nena  en braços, li comunica que és la seva fill i l'obliga a fer-se càrrec de la nena d'una manera molt particular, desapareixent. Passa els temps, la nena va creixent i els lligams pare/filla són cada vegada més forts. Vuit anys després la mare torna amb la intenció de recuperar la petita.  Una cosa que no serà molt ben acceptada per Samuel, qui ha fet un canvi molt important a la seva vida per criar, educar i vetllar per la seva filla. 

Els més petits de la casa també tenen una cita als cinemes, arriben  'Els Barrufets. El poble amagat'. La primera adaptació d'aquest dibuixos animats va arribar l'any 2011 i dos anys més tarda arribava una seqüela, però la fórmula d’integrar personatges reals i animació  no va acabar de funcionar amb els més petits. Per això Sony ha optat per un film fet íntegrament per ordinador. Es tracta d’una preqüela on s'explica els orígens de Els Barrufets. Cadascun dels habitants de la vila tenen una missió a la seva vida, però l’única barrufeta femella no té clar quin és el seu, doncs no sap fer pa com el Barrufet forner, no ha estudiat tant com el Barrufet intel·lectual ni tan sols sap rondinar com el barrufet rondinarà. Així doncs, decideix sortir del poble i endinsa per primera vegada al Bosc Encantat, una zona inexplorada i prohibida, però ella i alguns amics seus decideixen seguir endavant i acabaran descobrint el  secret de la seva història. Però molt d’aprop els estarà observant el bruixot Gargamel. Aquest film compte amb les veus de Demi Lovato i Julia Roberts a la versió original, a casa arribarà doblada al català i també al castellà. 

Finalment destacar  'Mesa 19' dirigida per Jeffrey Blitz, film amb un toc d'humor negre on s'explica la venjança de sis persones que coincideixen a la mateixa taula de convidats d'un casament. La taula on s'han reunits els convidats per compromís, on tots saben que són allà per casualitat i que tal vegada la millor opció era no acceptar l'invitació. Són la mainadera de la novia, el familiar amb problemes legals, un amiguet obsessionat amb lligar, un matrimoni amb crisis i Eloise amiga de la novia i recentment la ex del germà de la novia. Anna Kendrick  és la cara més coneguda d'aquesta comèdia indie, de plantejament amable, sensible i amb el romanticisme de teló de fons. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar