Publicitat
Publicitat

Pol González, un Youtuber escalenc de 15 anys

Que un vídeo tingui moltes visites a Youtube és molt difícil. Hi ha molta oferta i només pocs arriben als milers de visualitzacions. Ho ha aconseguit en jove escalenc Pol González, que té un canal dedicat  al joc Klash Royal. Actualment té més de 6mil seguidors i un dels vídeos ha superat les 200mil visualitzacions.

Es diu Pol González, té 15 anys, va a l'institut de l'Escala i té el seu propi canal de vídeos a Youtube.Està dedicat de manera exclusiva al joc per a mòbils i tauletes Klash Royal, que domina a la perfecció.En Pol grava les seves partides, les comenta i ensenya a jugar.Al principi seguien el seu canal una cinquantena de persones, fins que fa un mes va mostrar com aconseguir el premi més important que es pot aconseguir dins el joc.En poques hores les visualitzacions van pujar a 200mil i el número de seguidors va passar de la cinquantena a prop de 6mil.Per gravar les partides fa servir un mòbil, un altre per gravar-se a ell mateix i amb un ordinador edita el vídeo final.En Pol ja havia tingut altres canals de jocs, però duraven poc, ja que no s'ho passava tant bé com amb el Klash Royal.Amb aquest joc hi porta jugant 9 mesos i ha publicat uns 120 vídeos.

Té clar que vol seguir amb el Klash Royal i si pot ser arribar als 100mil seguidors.

Les empreses publicitàries han descobert l'èxit d'aquest jove Youtuber i a partir d'abril té contracte amb una marca comercial, amb la que aconseguirà els primers ingressos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar