Publicitat
Publicitat

Els nens i nenes de Ballmanetes visiten l'escola de música

Avui ha estat un dia de visites escolars als edificis municipals. D'una banda, els alumnes de P2 de la llar d'infants Ballmanetes han anat a conèixer els instruments a l'escola de música El Gavià. I, de l'altra, els estudiants de 3r de l'escola l'Esculapi han anat a fer una visita a l'ajuntament i a entrevistar-se amb l'alcalde.

Avui l'escola de música municipal El Gavià de l'Escala ha tingut uns alumnes molt especials. Aquest matí els nens i nenes de P2 de la llar d'infants Ballmanetes han fet una visita a l'escola per a conèixer i veure de prop els instruments i, també, per a poder-los tocar i jugar-hi una estona. Per a molts dels 37 nens que han fet l'excursió era la primera vegada que escoltaven o tocaven un instrument i l'activitat els ha agradat molt. 

Els petits han pogut escoltar de prop com sonen instruments tradicionals com el piano, la flauta dolça, la trompeta, la guitarra, la pandereta o el xilòfon.

Per a completar l'excursió, els nens i nenes han anat des de Can Masset fins a l'escola Empúries, que està situada a tocar, per conèixer el centre, ja que molts d'ells l'any que ve aniran a cursar-hi P3. I els que també han anat avui de visita han estat els alumnes de 3r de primària de l'escola l'Esculapi. Han fet una excursió a l'ajuntament en el marc del projecte que cada any es treballa a aquest curs escolar per conèixer el municipi de l'Escala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar