Publicitat
Publicitat

Xerrades a l'Espai Jove l'Esbotzada

Bona participació a la xerrada sobre drogues que es feia divendres a l'espai jove l'Esbotzada. Divendres vinent n'hi ha una altra de programada, ara sobre orientació laboral i formativa.

Una de les demandes recollides en les assemblees de joves havia estat la de programar xerrades formatives i divulgatives. Recollint aquesta demanda, divendres passat es va dur a terme la xerrada "Sexe, drogues i Rock'n'roll". Un títol suggerent i provocatiu que es va centrar sobretot en el segon dels tres elements citats: les drogues. Va anar a càrrec del sergent dels Mossos d'Esquadra Pere Estrem.

Va ser una xerrada amena i participativa. Els assistents van dialogar obertament amb el sergent, plantejant dubtes i qüestions ben diverses.

Un dels aspectes més comentats a la xerrada va ser la incidència de les noves tecnologies en temes de seguretat.

A nivell estadístic, tot i no comentar dades concretes, sí que es va apuntar com l'Escala no és un poble ni més segur ni més insegur que d'altres de característiques semblants.

La propera xerrada programada a l'espai jove l'ESbotzada tindrà lloc aquest divendres vinent a les sis de la tarda. Serà més aviat un taller i girarà entorn temes d'orientació laboral i formativa. Anirà a càrrec dels psicòlegs Marc Alabau i Glòria Brugués.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar