L'Escala 3 Campdevànol 0

L'Escala guanya amb facilitat el cuer de la categoria i es queda a tres punts del líder.

El Futbol Club l'Escala és a tres punts del líder després d'imposar-se amb facilitat al Campdevànol, el cuer de la categoria,  per 3 a 0 a la jornada número 26 del grup primer de Segona Catalana.Els locals van ser els dominadors del partit de cap a peus, acumulant moltes ocasions durant els 90 minuts.Pel que fa als visitants no van treure rendiment de l'intent de pressió sobre la sortida de pilota de l'Escala.El primer gol local era obra de Pol Compte, que al minut 24 aprofitava una errada clara en defensa per afusellar el porter rival.Sense temps a respirar arribava el 2 a 0, aquesta vegada obra d'Àlex Darnés, que quatre minuts després i després que els escalencs fessin el que van voler dins l'àrea, va rematar fort i creuat.El 3 a 0 definitiu arribaria a l'inici de la segona part, de nou amb Pol Compte de protagonista, que engaltava un fort xut des de la frontal de l'àrea que sorprenia a tothom.A partir d'aquí el Campdevànol es va desinhibir, també fruit de la relaxació local, i tenia les millors oportunitats del matx. La bona defensa de l'Escala i el desencert visitant van evitar el gol de l'honor.Tots dos equips van demanar accions de penal, primer el Campdevànol per una agafada dins l'àrea i el segon per una entrada a Pol Compte abans de ramatar el que podia haver estat el 4 a 0.Al mateix jugador li van anular un nou gol de cap, en un fora de joc que no va existir.La proper jornada l'equip escalenc es desplaça al camp del Guíxols.