Publicitat
Publicitat

Un campionat de botifarra amb bona participació

52 parelles participen al campionat de botifarra organitzat des de la Penya Blaugrana de l'Escala. Vista la bona acollida, amb participants d'arreu de Catalunya, la penya pensa  organitzar més campionats. 

Més de cinquanta parelles van gaudir d'una tarda de Botifarra a la sala polivalent el dissabte, durant el campionat de botifarra organitzat per la Penya Blaugrana de l'Escala. Una activitat que ja s'havia fet anteriorment i que es va decidir recuperar amb la intenció de tornar a situar l'activitat dins les agendes de tots els afeccionats a aquest joc de cartes.

La tarda de joc és va desenvolupar amb tota normalitat mitjançant un sistema d'eliminatòries i amb un quadre de consolació pels eliminats a la primera partida. Durant el descans els participants eren convidats a una torrada amb all i oli i botifarra. 

Els guanyadors de la tarda van emportar-se importants premis cap a casa, els primers classificats els germans Martí de Barcelona  van obtenir un premi de 500 euros, seguits d'un xec de 200 euros per els segons classificats Enric Taulé i Josep Maria Feliu i un val de 100 pels tercers classificats els germans Martí i Marçal Solés. També van sortir premiats Jordi Miró i Josep Sais, els quarts classificats. Vista la bona acollida amb participants de diferents punts de Catalunya, la penya ja compte amb un activitat més dins la seva agenda d'actes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar