Publicitat
Publicitat

Portes obertes a l'Alfolí el dissabte 15 d'abril

El dissabte de setmana santa es farà una jornada de portes obertes a l'Alfolí de la Sal. Serà el primer cop que s'obri al públic la globalitat de l'edifici històric més significatiu del nucli antic de l'Escala. L'obertura i posada en funcionament s'entreveu que serà possible la tardor vinent.



La rehabilitació de l'edifici històric de l'Alfolí de la Sal encara la seva recta final. Dissabte es va anunciar, en el marc del consell assessor de cultura i patrimoni, una jornada de portes obertes per al dissabte de setmana santa. El consell de cultura i patrimoni és un organisme amb la funció de debatre sobre qüestions que afecten al patrimoni històric i la cultura de l'Escala. I ara mateix, la posada en funcionament de l'històric edifici de l'Alfolí és la prioritat principal.

Al consell de dissabte, però, es va comentar també el projecte "Culturània" de senyalització patrimonial del municipi, es va apuntar la voluntat d'organitzar un acte solemne de commemoració dels vint-i-cinc anys de l'arribada de la flama olímpica a Empúries i es va fer repàs de les principals actuacions dutes a terme els últims mesos a l'EScala i a Empúries, a banda de repassar qüestions recents de la fundació Iberia Graeca o en temes mediambientals.

En aspectes d'assessoria, aquest mateix cap de setmana, l'alcalde Víctor Puga ha reunió el consell d'alcaldes de l'EScala, que formen ell i els exalcaldes de la vila. Una reunió en la qual l'Alfolí en va ser també protagonista.

Entre els temes tractats es va repassar també els eixos principals del Pla Director de Turisme, una de les qüestions prioritàries que té damunt la taula l'actual consistori.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar