Publicitat
Publicitat

Com parlar perquè els teus fills escoltin

Una quinzena de pares i mares assisteixen al taller experiencial que es va fer ahir a la biblioteca per ensenyar a les famílies a escoltar millor als fills. 

De vegades, fer una cosa tan elemental com escoltar no és fàcil. I és que per escoltar bé, cal que hi destinem els cinc sentits, no només l'oïda. Si es tracta d'escoltar els nostres fills, la cosa es complica perquè sovint parlem llenguatges diferents. Amb l'objectiu d'oferir eines als pares i mares perquè aprenguin a escoltar millor als seus fills, ahir a les vuit del vespre la biblioteca municipal Víctor Català va organitzar l'activitat gratuïta "Com parlar perquè els teus fills escoltin i com escoltar-los perquè et parlin". Es tractava d'un taller experiencial a càrrec de Montserrat Vinyals, terapeuta Gestalt especialitzada en teràpies centrades en la persona. Va consistir en un taller pràctic, amb exercicis i projeccions audiovisuals per ajudar a la quinzena de pares que hi van assistir a escoltar millor i, en el cas que tinguin poc temps per estar amb els seus fills, com aprofitar-lo al màxim.

El que va explicar la Montse Vinyals es basa en els dos llibres "Padres liberados, hijos liberados" y "Cómo hablar para que tus hijos escuchen, como escuchar para que tus hijos hablen". Tal com reconeix la terapeuta, xerrades com aquesta són molt necessàries perquè es tracten temes que fins ara no havien preocupat massa a la societat.

Així doncs, si volem millorar la relació amb els nostres fills la clau és escoltar-los.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar